Mamma.

Jag ska bli mamma, det ni.
.. åt två kattbebisar, alltså.
;)

Min granne, Sara, har alltid vetat att jag velat haft katt. Men jag har inte hittat någon ny sedan Pontus dog.. Men så helt från ingenstans säger Sara "Simons mamma kanske har katt till dig!" Kanske ja.. Sen så ringer Sara och säger: "Jag har två katter till dig!" IIIIIIIIIIIIIIIIIH! :D

Så jag och moster åkte och kollade på dom.. Jag smälte direkt, VILKA GULLNOSAR!
Dom är bara 5 veckor, så får dom i första veckan på Juni. Hoppas tiden går fort!




Tjejen har inget namn än, så kallar henne Tösen. Min svarta pojk heter Diesel! :)


Idag är jag ledig, men klockan 8 väckte lillebror mig och klagade på att digitaltvkanalerna inte fungerade. Jaha? Vad ska jag göra åt det liksom? Allt var ikopplat så.. q: Men han fick igång det sen, på något vis. Jag satte mig vid datorn för att kika runt och sätta på någonting att somna om till. Jag kunde ju inte gå upp 8 på en ledig dag! Men så hörde man någon skrika: "Malin, kom och kolla på film! Superhero movie börjar nu! Skynda!" Jo då.. Tog täcket och la mig i soffan och kollade på filmen. Och efter det kollade vi på "Mr Woodcock". Nu är det någon annan film på, men jag har inte kikat på något på den. Har gjort sallad. En kladdig sådan.. Skulle härma tobbes sallad lite. Pasta, kyckling, paprika med cream fraish och gräddfil. Blev ju lite för mycket klet ja.. :P Haha. Men det är bara att äta. Hällde på lite olja och kryddor med. Så det kommer nog slinka ner fint. ;) Inte direkt en bantarsallad, men ändå. :D

Jag funderar på om jag ska byta till sommardäck idag. Har inte gjort det än, och måste ju göra det snart. Hmm hmm, får se. Lillebror vill att jag ska fota honom idag, men jag är verkligen inte på fotohumör, så då brukar det inte bli så bra bilder.. Men vem vet, kanske går att fixa.. Vi får se!


Nu ska jag vara social! Tjohejs. :*

Götlabööörg!

Jaha, då har man varit här i 2 dagar.. Men vad har jag gjort? Hmm..

Jag har träffat Simon.
Jag har överraskat Moa.
Jag har sovit på en superhård säng och fått ont i svanken.
Jag har kollat på en massa Futurama.
Jag har spelat minigolf med Helena och Simon.
Jag har hälsat på Simons familj.
Jag har kollat på fotboll.
.. och jag har fuskat och käkat lite pizza!

Det är väl det jag har gjort. Tror inte jag har missat något..? Äh, då är det inget viktig iaf. :)


Just nu ligger jag i den stenhårda sängen och bättrar på min värk i ryggen. Kunde inte böja mig ner igår. Simon skrattade rättså gott när jag skulle försöka ta på mig jeansen. Tajta och mysiga liksom. Haha. Men det gick helt okej att spela minigolf, trots att jag hade ont. Jag kom tvåa, och fick 2 stycken hole in ones! ^^ Fick hole in one på sista banan, och då var jag den enda som fick det! Det ni! ;) Medan vi spelade kom jag på att minigolf är rättså skojigt, och att jag suger på själva spelet! ^^ Men det var skoj ändå. Så nu när jag kommer hem igen vill jag faktiskt testa våran äventyrsbana som finns vid Ekängen. Har aldrig gjort det förut, även fast jag velat. Men i år ska jag fan göra det! ;D

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Vi skulle käka middag hos Moa, samt att jag skulle ha lite private time med henne.. Hon har blivit sjuk, så nu har jag noll koll. Hade iaf tänkt ta mig en promenad strax. Försöka hitta till ICA (jag tror det var ICA) för att handla något gott OCH NYTTIGT att äta på. Kanske köpa någon frukt och så. Kanske nundlar med. Det är inte farligt. Måste dricka min goda drickfrukost med.. Haha. Kan inte förstå att jag hållt på i snart 3 veckor med detta? Och jag har inte tröttat och bara fuskat 2 gånger nu. ^^ Men då har jag aldrig ätit mycket, eller mig mätt. Vill inte töja ut magsäcken igen nu när jag krympt den lite. Och mindre ska den bli!

Imorgon ska jag hem igen. 06.42 går mitt tåg. Hihi, åååh vad pigg jag kommer att vara! Ska upp typ 5 imorgon. Kan sova en stund på tåget iofs, men inte länge. Vill ju inte missa mitt första och enda byte. Det är i Katrineholm efter 2 timmars tågfärd. Lär nog decka på tåget iochmed att jag kommer vara så trött imorgon. Får ringa och säga till mamma att hon ska ringa och väcka mig på tåget strax innan den stannar i Katrineholm. För att hålla mig vaken är ingen idé.. q: Är framme i Eskilstuna ungefär tjugo i 10, och då ska jag hem och slappa lite. Sedan kl 1 blir det jobb. q: Undra hur pigg och aktiv jag kommer vara då.. ^^

JUST JA! Simon blir 20 imorgon! Jag har inte köpt något! :| Jag måste ju handla något.. Jag orkar inte åka ner till stan. Sist jag satte mig på en spårvagn åkte jag åt fel håll. Haha! Sara tyckte jag var knas då.. ;) Iofs är det nog lätt att hamna på rätt spårvagn från Angered till stan och hem igen, iochmed att det står klart och tydligt "Angered" på dom. Men jag tänker inte utmana ödet! :P Kan försöka leta efter ICA istället och köpa någon blomma där. Bara ta på sig mp3n och börja vandra. Jag borde ju komma fram någongång. Var tydligen bara 2 minuter bort, så går jag fel är jag bra dum. Men ni känner ju mig, jag är ju megadum! ^^ Lokalsinne = 0. Hittar ju fan knappt på stan eller i Eskilstuna alls.. Haha. Ja jävlar.. ^^

Har fortfarande inte sluta tänkt på det. Det försvinner inte ur mitt huvud. Hur kunde jag missat detta? Jag märkte allt annat, men inte det.. Och du mådde dåligt över det.. :( Jag önskar fortfarande att du kunnat sagt det, då hade du sluppit mått dåligt.. Då kanske allt varit annorlunda nu.. Men det går ju inte att spola tillbaka tiden, utan bara hålla upp huvudet och blicka framåt..

Jag hoppas, jag vill. Jag hoppas, jag vill. Jag hoppas, jag vill...

Du du du göööör mig hel.
Kent - Spökstad <3


Nej jag ska ta på mig mjukis och vandra ut!...

På tåget.

Haha, jag som knappt bloggar.. Nu är det 3e gången denna dag. ^^

Just nu sitter jag på tåget påväg till Göteborg. För tillfället står vi still i Uddevalla. Tåget går vidare 16.09, sen anländer vi 17.22.. Så det är ju en stund kvar. Har roat mig med att kolla på South Park som alltid. Har iofs sett alla avsnitt hur många gånger som helst nu, men det är braaa! Hihi.

Innan tåget så fikade jag på Kaffedoppet med Gurra och Tobbe. Drack 1½ kopp kaffe, och diskuterade allt från The Sims till att Sara blir lite mer craaaazy med mig. ;) Men jag gillar busSara! :D Men sedan efter en stunds fikande, kom jag på att jag faktiskt inte hade köpt biljetten än. Det var en kvart kvar tills tåget skulle rulla iväg, så vi gick till stationen. Automaten var cp och det gick inte att köpa biljett till Göteborg? Så jag drog igång datorn och skulle boka via nätet. Öppnade i Firefox som alltid. Men när jag tryckte på "Betala" dog allt.. Nu var 8 minuter kvar tills tåget skulle gå och Tobbe började bli nervös. Jag öppnade Explorer och började om, då gick det. Jag köpte biljetten och fick min kod, men koden ville inte fungera i automaten. "Ur funktion" sa den. Jahapp.. Så vi gick till tåget ändå och pratade med konduktören. Han sa att maskinerna ibland kunde krångla, och följde med oss in, och då gick det att hämta ut biljetten. Sköööönt. Så hann med tåget ändå.

Snart kommer tåget börja rulla igen och då kommer min mottagning att försvinna. Surfar ju via mobilt bredband. På vägen till Strömstad gick det finfint. Men det var bättre tåg, som inte suger åt sig allt ström och mottagning. Så på detta går det inte. Så då ser man på South Park istället..

Åh, det luktar korv! Hungrig jag är.. Jävla diet. Men jag ska klara detta. Jag ska bli smal. Så är det bara! Måste ju konkurrera ut dom som har gått ner i vikt redan. Plus att vi har slagit vad på jobbet. När jag kommer tillbaka, har jag varit ledig i en vecka. Då ska jag bevisa att jag lyckats hålla min diet utan att fuska. Men jag har faktiskt inte fuskat, eller jo.. Åt pizza en gång, men det sa jag att jag skulle! Så det sååååå. :)


Nej, måste sluta.. I miss you...

Tömd.

Nu är bloggen tömd igen då antal inlägg. Men jag orkade inte ha kvar gammalt skit som inte betyder någonting. Nepp nepp, skönt att rensa lite ibland. Jag vet fan inte hur många gånger jag har tömt denna bloggen.. Har ju en blogg på lunarstorm med (nej jag har inte tagit bort min lunar än q:) men den vill jag inte tömma. Det står så mycket roligt i den, så många bra minnen. Vill faktiskt ta bort min lunar, för jag använder den liksom inte.. Men pga bloggen där så kan jag inte det. Kan ju iofs ta print på varje viktigt/roligt inlägg, men det skulle ta tid. :p Men vem vet, jag får ju för mig ett och annat när jag är uttråkad på nätterna vid datorn..

Fast,
jag har ju inte suttit vid datorn på det sättet på jättelänge. Vet inte varför, har bara ingen lust längre. Spelar inte, bloggar knappt, är typ inte på MSN heller. Vad har hänt med datanörden Malin? ;o Ska fan spela cs när jag kommer hem, bara för det! Kanske behöver nörda av mig lite. ;) Det ska bli ändring på det när jag kommer hem!


14 och 27, siffror att minnas.
far away


Nej, jag har väl bloggat klart för idag kanske? Skrivit dubbla inlägg nu. Jag som inte brukar blogga alls längre. Men jag ska bättra mig med det med. Skönt att sitta och skriva ibland liksom. Rensa tankarna. Jag som har så mycket tankar att rensa, behöver egentligen skriva en hel bok. q: Haha..


Nej, ska äta frukost och packa mina saker..


Still I'm dying with every step I take, but I don't look back.
And it hurts with every heartbeat.


Hejdå Strömstad.

Ja, idag blir det byebye Strömstad, för kl 14.30 åker jag vidare mot Göteborg. Men jag har verkligen ingen lust.. Hade inte resan varit bokad hade jag stannat här, sedan åkt hem.. Men jag får bita ihop och hålla humöret uppe. Egentligen vill jag hem, krypa ner i sängen, undet täcket och bara vara för mig själv. Men nu fungerar inte det så.. Jag får göra det på fredag när jag kommer hem..

Just nu sitter jag hos Sara och gör ingenting. Hon har gått till jobbet, så det är ensamt. Suger att hon inte kan vinka av mig vid tåget. :( Men Tobbe skulle göra det, det är ju nääääästan Sara, ha. Dom sitter ihop typ ändå så. ;) Får se hur länge jag kunde vara med honom innan tåget gick, för han skulle på hjärt- och lungräddning. Jaja, jag blir glad för den tiden jag får så.

Igår var jag hemma hos familjen Glans och träffade alla. Eller ja, nästan alla.. Titus blev superglad att se mig! Han flög över mig, skuttade och rev mig typ överallt. Han fastnade även i navelpiercingen som förövrigt gör jätteont idag för den blivit infekterad.. Men, det var det värt! Fikade, snacka skit, gick på promenad med Titus, snackade skit, åt kvällsmat, snackade skit. Jag tjöta mest med Malin och Gunilla, men även Patrik och Roger vad med på ett hörn. Kändes skönt att träffa dom igen. Jag berättade att jag hade fått reda på, och dom berättade att så låg läget till. Jahapp.. Vad ska man säga? Jag är inte arg, absolut inte. Men så sa Roger det som jag inte ville höra.. "Det tygnde honom varje dag, han hade problem att sova, han tänkte på det varje dag, hela tiden.. Det var nog det största skälet till att det gick som det gick.." Nej nej nej, jag vill inte höra. Det bara stack till i kroppen, det gjorde så ont. Att höra den man brydde sig om mest, gick runt och mådde dåligt över en skitsak (ja faktiskt) i flera år, för han trodde jag skulle bli arg och vända honom ryggen? SÅ FAN HELLER! Jag hade ju inte brytt mig..

Jag känner mig helt tom, jag har verkligen ingen aning om något just nu. Det gör bara ont, och tårarna rinner.. Det fanns så mycket jag skulle vilja säga, så mycket.. Men jag tror nog min blick hade sagt mycket.. "En blick säger mer än tusen ord". Jovisst, och hade du sett min blick hade du vetat att jag inte varit arg, att jag inte brytt mig och att du var samma gamla person.. Fick lämna en lapp som jag skrev på 1 minut innan jag åkte, men vad gör det? Den kan knöglas ihop, kastas och glömmas bort.. En lapp säger inte hur jag känner, hur jag mår, allt jag velat ha sagt. :( Men jag förstår.. Och jag hoppas att tiden ger mig svar..

Jag hoppas du kan sova bättre nu, eller det kanske du har kunnat ändå..
Men nu vet du iaf att jag vet och att jag inte är arg..




Funderar på att tömma bloggen igen.. Ja, det ska jag fan göra! Jag behöver en ny start.
typ tömt den hundra gånger, men nu behövs det..

Strömstad.

Ja, då var man här. Just nu sitter jag ensam i Saras säng och nördar med laptopen. Sara sov hos tobbe inatt, gissa vad dom gjorde? ;) Haha, nej det vet jag inte, men jag sa åt dom att dom skulle det, haha! :D

Nej, nu ska vi sammanfatta lite här så ni hänger med..

Fredag;
Jag jobbade och bloggade från jobbet, jag är stygg! Sedan kl 6 bar det iväg mot Strömstad. Även fast resan tog över 6 timmar, så tycker jag ändå det gick fort. Jag lyssnade på musik, nördade med datorn på tåget (tack och lov för mobilt bredband!) sedan klassikern; funderade. Vid tjugo över 12 på natten var jag framme och möttes av en trött Sara. Hihi, hon är så söt! Vi hjälptes åt med min väska hem till henne, så gick vi nästan och la oss direkt. Snackade lite snusk och somnade.

Lördag;
Jag vaknade jättepepp, för idag skulle det bli party party! Det var jättefint väder ute, så vi tog en promenad runt Strömstad. Testade även en av dom nya Magnumglassarna, 22 spänn. Den var god, men värd 22 spänn vet jag inte?.. Hälsade lite på människor, medan vi började traska mot Eurocash för att handla tacos. Men vi fastnade på bryggan vid Taxistationen och låg där och njöt av solen ett bra tag. Lyssnade på Kent i mp3n och sjöng med. Det var underbart! Efter vi hade legat där en bra stund, blev vi bortjagade av svanar. Haha, dom morrade åt oss. Jag är livrädd för svanar, dom är ju aggresiva! :p Gick till Eurocash och handlade, sedan väntade vi in Tobbes lunch. Lunchade med honom, eller ja.. Kollade på när han åt sin goda sallad som vi snodde lite av. ;) Sen när Tobbes lunch var slut, kom Mango och hämtade oss och skjutsade hem oss till Sara. Han skulle vara med under kvällen, men skulle bara hem och äta först. Så jag och Sara gjorde ordning våra tacos och åt det på golvet som en tradition! ^^ Gjorde oss iordning och började dricka. Mango kom efter en stund, dock drack han inte. Men han var mysigt sällskap. ^^ Vid 9 drog vi till Helmer och umgicks med diverse. Det var jättetrevligt, och sedan vid 12 blev det COD. Jag var jätteglad  och jättepepp! Men.. Jag hann vara på COD i 2 minuter, sedan förstördes det.. Jag har aldrig blivit så paff i hela mitt liv, jag kände mig verkligen som ett frågetecken.. Folk tröstade mig under kvällen, men det hjälpte inte. Jag gick hem och la mig med Sara. Sara somnade, men jag kunde inte. Låg och vred mig hela tiden. Så tog min älskade mp3 och lyssnade på Red hela natten. Tillslut så somnade jag med tårar i ögonen..

Söndag;
Vaknade bokstavligen med tårar i ögonen. Öppnade ögonen och grät fortfarande. Snacka om känslig.. Men tro mig, detta känns. Jag och Sara låg och slappade till klockan blivit 2, då gick vi och fikade med Aldi och hennes bror och pojkvän. Visst var det bror Sara? Jag kände mig fortfarande ledsen, och sa inte så mycket. Även Gustav kom, men jag tror även han märkte att Malin inte var sig själv. Jag, Sara och Gustav gick hem till henne för att slappa och kolla tv. Jag sa fortfarande inte så mycket, jag tror nog alla märkte att jag var depp.. Men efter ett roligt samtal vid 7, drogs mitt humör upp igen. Då gick även jag, Sara, Gustav, Mango, Tobbe, Helmer och Hannes och käkade på pizzerian där gamla Bjarnes låg. Förra ägarna till Buktens som äger det. Jag och Helmer delade på en flygande jacob (kyckling, banan, jordnötter och curry)  med dubbelbotten och kebabsås. En gammal klassiker. Satan vad gott det var! ;D Det var jag värd, oja. Vi åt, snackade wow och robert gustafsson och skrattade. Dom får en att må så bra, dom är så roliga. :) Efter någon timme splittrades alla och gick hem till sig. Fast jag och Sara följde med hem till Tobbe. Jag skulle se hans lägenhet och så. Men jag var ju inte så social, jag var supertrött eftersom jag sovit så dåligt. Deckade i Tobbes soffa. Haha. Så Sara och Tobbe la sig i hans säng. Men då vaknade jag och var pigg, så jag sa till Sara att jag kunde gå hem till henne och mata Nils, hennes kanin, och ladda min mobil, samt nörda lite. Det fick jag, så då tog jag nycklarna och gick hem till Sara ensam.

Och ja, det var det. Där har ni förklaringen till varför jag är ensam här och vad jag gjort i helgen. Idag är sista dagen, för imorgon åker jag vidare till Göteborg och ska träffa Simon och Moa. Kul kul. :)


Jag har fortfarande en klump i magen, det gör ont. Så fort jag börjar tänka, höjs pulsen till max och hjärtat slår så hårt och fort att jag nästan tror det snart ska ploppa ut. Jag förstår verkligen inte.. Varför? Det är ingen big deal, men ni gjorde det till det. Ljög i flera år, fick mig tro på vissa saker, som egentligen inte existerade.. Jo, det kan man faktiskt säga...

Hade du berättat det från början, hade jag inte brytt mig. Tror du verkligen att jag hade vänt dig ryggen, slutat älska dig, slutat bry mig? Nej, aldrig.. Det som gör mig ledsen är att du ljög om det.. Fick mig och tro på saker som inte var sanna.. För en liten skitgrej. Jag trodde du kände mig, jag trodde du visste att jag inte skulle bry mig. Så varför sa du inget?.. Antingen så kände du inte mig? Eller så.. Ja, jag vet inte.. Jag vet att du skämdes, att du var rädd.. Men jag lovar dig, det hade verkligen inte spelat någon roll. Än idag så spelar det ingen roll.. Jag är bara så himla ledsen för jag trott på saker i flera år som inte varit sanna. Det gör så ont, så ont.. Varför?.. :(


Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. Vi får se vad dagen ger. Jag önskar och hoppas att du är hemma, så jag får berätta för dig att jag vet, och att det inte gör någonting.. Men vi får väl se.. Tänker inte hoppas för mycket, det gör bara så ont då..


Nej, duschen var det ja.....

Idag!

Idag bär det iväg! Tjohooo! :)

Direkt efter jobbet ska jag hem, lägga ner det sista, sedan gå till tågstationen. Ville ta min bärväska, men datajäveln fick inte plats.. Så blev rullväskan ändå. q: Egentligen är den nog för liten, för den är verkligen smockfull! Men jag orkar verkligen inte ta den stora rullväskan.. Den är stor och otymplig! Pinsamt vafan.. Denna kan man inte heller ha hur man vill. q: Det kan man ju med en bärväska.. Men men, kan ju se det från en ljus sida iaf, jag slipper bära och få ont i rygg/nacke. ;) Hoppas bara jag hinner. Är hemma ca halv 6, sedan går tåget 9 minuter över 6 från tågstationen. Så på 39 minuter måste jag upp och lägga ner det sista, slänga i mig något att äta (tar visserligen 1 minut eftersom jag dricker sånthär dietpulver), samt gå till tågstaionen. Jo.. Men det borde gå! :) Här ska vi inte vara negativ! Ska ju till min lilla Saraaaa! :D Kommer bli så jävla kul att träffa alla igen! Ooooh, jag är så taggad!! :)

När jag ändå är igång och skriver kan jag ju säga att jag krigar just nu mot mina extra kilon som jag lagt på mig nu under vintern. Jag äter inget godis (har bara tagit någon liten smakbit), dricker, samt äter dietsaker. Körde först nutrilett, men det var inte alls lika gott som Naturdiet, så hoppade över till det. :) Det smakar ju iaf choklad liksom.. q: Sedan är deras mealbars/snacks faktiskt goda! Så detta ska jag leva på ett bra tag till.. Cyklar till jobbet gör jag också, om vädret tillåter. Men det är skönt att cykla, rör ju på mig mer också. När jag väl äter mat så äter jag CLA-tabletter, som gör att fett förbränns lättare och snabbare! Hållt på i ca 1½ vecka nu, och Linda säger att hon redan sett resultat! :D Jag har inte lika mycket att dra i tydligen. ;) Sedan ser jag smalare ut i ansiktet.. Bra bra! Detta ska bort så. :) Vill ju inte skämmas i bikinin i sommar.. x) Höll på med detta för drygt 2 år sedan, och då gick jag ner.. Så nu ska jag göra det med! :) Dock så tänker jag inte sluta helt med onyttigheter. Man har faktiskt "råd" att käka pizza någongång då och då. Man ska inte göra livet för tråkigt, för då tröttnar man helt. ;) Som t ex nu när jag ska till Strömstad, nog fan ska jag ha mig en pizza från Buktens då! :D Oooooja! Sedan ska vi ju festa på Cod'en imorgon, och alkohol är ju inte heller bra.. Men struntsamma, man ska få unna sig som sagt. ;)

Jaha.. 3 timmar kvar av arbetsdagen. "Det kommer bli mycket på fredag!" Jo, jag ser det.. Jag ser en kund, wohooo! Vi är 4 säljare på golvet. Alla står vid varsin dator, utom den som har kund då, och pillar med sitt. Jag har ju så tråkigt så jag uppdaterar min blogg på jobbet! q: Det får man inte.. Men det finns verkligen ingenting att göra, inte ens några case?! Bara för det ska jag kolla en gång till... Jo, nu hade det faktiskt kommit in ett! Ett kunde jag stänga direkt iochmed att den var från igår. Sen andra är Tonys case. Jaha, då var det gjort.. Nu då? Dam dam dam.. Ni ser ju hur roligt jag har! Eller ja, det är ett roligt jobb. Men jag vet bara inte vad jag ska göra när det är såhär lugnt! ;o Jag hoppas det kommer folk snart.. Måste dock kila iväg och äta, har glömt matlåda. Men vet inte vad och vart jag ska äta?! Äh.. Det löser sig!

Nu orkar jag inte skriva mer.. Har nog skrivit tillräckligt. ;) Vill bara att dagen ska ta slut så jag kan få sätta mig på tåget och åka! :D Åh! Jag måste köpa någonting att läsa?! Eller orkar man det.. Hm hm hm.. Ska fundera på det! ;) Nu orkar jag somsagt inte skriva mer. :D


Ses i Strömstad folks!!! :D Tjohejs. :*

Jag bara undrar..

Jag bara undrar när detta skall sluta?
Jag bara undrar när detta skall sluta kännas så stelt?
Jag bara undrar när detta skall bli normalt igen?


jag bara undrar eftersom jag snart inte orkar mer..










Strömstad imorgon!!! Inte varit där på över 1 år. Gud vad kul det ska bli!
Sara, here I come! <3

RSS 2.0