Nej, verkligen inte..

Det är inte såhär det ska vara, det ska inte kännas såhär..

Jag tycker det bara regnar negativa saker överallt just nu. Det har blivit fööööör mycket för mig.. Sen jag var i Strömstad känns det som om jag förändras. Jag är inte mig själv. Jag var alltid glad, men nu känner jag mig mest ledsen och allt gör ont.  Så svag som jag är nu, har jag aldrig varit. Allt faller itu. Allt det jag vill, finns inte på världskartan. Så ska det inte vara..

Jag vill inte det här.........
Du får skärpa dig..




Det enda positiva just nu är mina älskade vänner som stöttar mig och alltid finns där för mig.
Sedan min älskade katter, gud vad glada dom gör mig!!!

Vissa förstår inte hur en katt kan göra en människa glad, men dom får mig må bra. Dom håller mig sällskap hela dagarna, blir glada när jag kommer hem och sedan kommer dom faktiskt om jag ropar på dom! Är så nöjd med det.. Båda två kommer som ett skott när jag kallar på dom.. :) Zita sover alltid hos mig, i ansiktet.. Haha. Hon väcker alltid mig mellan 4-5 på morgonen för hon ska gosa. Knaskatt!

Diesel däremot är lite skygg, tror det har hänt med något med honom när han var mindre. För om du ska klappa honom, får du inte komma framifrån, då drar han sig undan. Men det blir bättre. Jag lyfter upp honom och pussar på honom ibland, sedan sätter ner honom igen och klappar honom. Han måste bli van, speciellt med mig. Men det blir somsagt bättre. Han kommer upp och gosar med en i ansiktet när man kollar på tv, så det är mys. Sen sover han hos mig oftast på nätterna. :) Dock har han kissat i sängen två gånger nu.. Jag hoppas verkligen inte det blir en vana så jag måste ta bort honom, så som det blev med Pontus.. Iofs la njurarna av på honom, men jag är ändå så rädd.. Jag vill inte förlora någon som jag älskar, någon som gör mig glad. :( Jag har tagit honom i nackskinnet och lyft honom till lådan varje gång, så han borde förstå. Han går alltid på lådan annars. Han är rätt rolig, varje gång han ska på toa, jamar han och springer på toa. Samma sak när han ska äta, jamar och springer till matskålen.. Knaskatt!

Jag vet att ni tycker jag är knäpp, men detta är mina bebisar. Inte bara katter.
Dom är som vilken människa som helst. Olika personligheter. Olika beteenden. Olika utseenden. Olika "intressen". osv. Nej ni, mina bebisar är bäst och dom släpper jag inte!

På söndag flyttar jag till min etta. Vet inte alls hur det kommer kännas, eller hur det kommer att bli. Men jag tänker ta varje dag för sig och bara ta det lugnt.. Jag orkar inte må dåligt mer. Jag orkar inte hoppas på något som inte kommer att hända.. Tyvärr..

Usch, jag hatar att bara skriva negativt i min blogg, för hela min blogg känns så negativ. Men liksom.. Vad ska man göra när man mår piss? Jag kan inte bara låtsas vara glad. Jag måste ju få skriva av mig, annars släpper det inte.. Så ni som tycker jag är negativ, det går över! Jag är en glad och positiv person (dom som känner mig vet det!), annars, oavsett.


Äh, nu skiter jag i detta..

Tappat orken.

Jag orkar inte mer, det gör för ont.
Är det ren ondska?


Jag ger upp..........

Ett stycke soffa och tatuering.

Jajamensan! Dom senaste dagarna har jag inskaffat mig en ny soffa till nya lägenheten. En schäslong soffa, som även är en bäddsoffa, tjoho! 4500 kostade den, helt ny ifrån Jysk. Höll ju inte direkt budgeten, men äääh! Denna soffa lär jag ju ha antal år. :) Så det känner jag mig mycket nöjd med!

Sedan idag, kl 11.00 tatuerade jag mig, för 5e gången. Låter som väldigt mycket, men mina är ju små. Eller ja, den på ryggen är ju inte så liten.. Och inte den på magen.. Och inte den nya på vaden.. Men! Dom på handlederna är små! ;P Denna gången blev det ett kors på benet med texten; Amor Vincit Omnia. Texten betyder "Kärleken övervinner allt". Och det är även vad jag tror. Riktig, äkta kärlek, klarar vad som helst. Det är vad jag tror.. Serru!



Nu väntar jag på Sara, vi ska leka lite. Skönt att ha henne som granne. Man kan springa hem och tillbaka hur lätt som helst, under minuten! ;) Vet dock inte vad vi ska hitta på, men något skoj blir det. Imorgon ska hon och jag, plus Linda hälsa på mina katter. :) Sedan ska jag också med Maria till doktorn. Och leka efteråt, såklart. Mina lediga dagar har fan varit typ fullbokade dom senaste veckorna känns det som. Har inte ens haft tid att lägga mig ner och se serier! ;o Bara på kvällarna, och då deckar jag bara! x) Haha..

Jag har varit superförkyld den senaste veckan med. Blev förkyld för exakt en vecka sedan idag. Helt täppt, kan inte andas genom näsan. ;< Har ont i halsen, så det gör ont att svälja. Sedan har jag även åkt på hosta. :| Snacka om att det suger.. Vet inte hur många toarullar jag har snytit upp nu.. x) Har världens problem att somna med, iochmed att jag inte kan andas med näsan.. När jag väl somnar, vaknar jag efter några timmar igen, för att näsan antingen rinner, svider eller är så igentäppt.. så ja, det gör ont! Eller så vaknar jag av andningsstopp. Jag försöker i sömnen att andas genom näsan istället för munnen, som inte alls går bra då, så jag vaknar eftersom jag inte får luft. Jag är väldigt smart i sömnen. ;) Hoppas verkligen det släpper snart, jag pallar inte med detta länge till. Har ju snytit sönder näsan till max nu. :(

Åh! Jag har för övrigt sålt så jävla bra dom senaste passen så chefen var oerhört stolt över mig, så han gav mig en KRAM! Det är helt sjukt.. Han kramas aldrig, ger nästan aldrig beröm. Men han var så jävla stolt. Det är nice. :) Fast han skrev ett konstigt sms till mig, där det stod "Alla sa att jag gjorde fel när jag anställde dig som säljare. Men idag har du bevisat att jag gjorde rätt." Jaha, tack för att folk tror på en liksom? Aja, det är ju bra att han trodde på mig, annars skulle han ju inte anställa mig liksom. Så, IN YOUR FUCKING FACE! Ni som inte trodde på mig - Jag kan, jag är bäst. ;)

Just ja, jag har kommit på ett namn till min dam nu; Zita.
Zita och Diesel <3


Håller på att kissa på mig, måste sluta! Tjohejs. :*

Tidig söndag.

Tidig och tidig, men det är tidigt för vissa som vaknar vid denna tiden. ;D En annan blev väckt kl tjugo över 7 imorse för då gick demostrationståget här utanför.. >.< Trummor och orkesterspel på hög nivå. Gick ut på balkongen med täcket och kikade lite. En av dom som spelade trummor kollade upp mot mig och skrattade. Jag måste ha sett trött ut.. x)

Igår var det party hos Linda! Sara och Johanna kom över, så bjöd jag dom på min tacogratäng. Det uppskattades. :) Så stylade jag mig själv, och Johanna. Johanna blev jätteparty, superfint. Men min tjej är alltid vacker. Likaså Sara! :) Jag såg ut som vanligt, men äääh. Jag har ju ingen att klä på upp mig för, och inte bryr jag mig om det. :) Vi kom till Linda vid 8 och festade gärnet. Runt 11, som jag tidigare hade slått vad om, blev det galen dans till hög musik ur deras balla Bose system. Herrejävlar vilket drag det är ur sådana system. Svindyra, men svinbra. T.o.m jag tog mig en tokig vals och kissade nästan på mig av skratt.. Haha. Strax efter 2 gick jag hem efter att ha svept många drinkar.. utan resultat. :S Jag förstår inte varför jag tål så mycket? Jag dricker knappt och är inte speciellt stor. Fast.. Förra helgen var det Tuna Park festen, dvs alla som jobbade på Tuna Park festade ihop. Då ni, då kunde jag inte ens gå. ;o Haha! Klar i huvudet, men benen svek mig. Drack för mycket, för fort. Det ska man inte göra när man gått ner i vikt, samt knappt ätit. Men kvällen var rolig iaf.. Satt rätt mycket, var lika bra. Var en annan femma när man skulle gå hem.. Sicksackade fram. Kan inte sett bra ut. Aldrig varit sådär, så någongång ska vara den första.. x)

Vad har jag gjort mer den senaste tiden, än att jobba och umgås med kompisar? Hmm.. Jo, jag har fått min egna etta. Första juni flyttar jag, till porten mitt emot på andra sidan gården. Undra hur det ska gå? Måste köpa soffa med! Men hittar ingen fin och "billig".. Vill ju ha en sånhär som går ut på ena sidan.. Vad heter det? Divansoffa va? Jo, det heter det. En sådan vill jag ha. Men hittar jag sådana soffor, är det fel färg. Hittade en snygg och bra på blocket, som dessutom bara kostade 1000 kr! Men den var brun.. Det passar inte. >.< Vill typ ha grå eller svart. Gaaah! Omöjligt ju! Jag och Sara åkte till Pingstkyrkan Secondhand igår för att kika. Hittade många fina skinnsoffor, men det vill inte jag ha. Speciellt inte nu när jag ska få mina kattbebisar, dom kommer ju ha sönder soffan. q: Så vill köpa en som inte är alltför dyr, och som det inte gör så mycket om dom nu skulle ha så skoj och kloa på soffan. q: För övrigt har jag fortfarande inte kommit på ett namn åt min tös. ;o Vill ju komma på något själv. Funderade på Disa, men det blir för likt. Diesel och Disa.. Nja. Nåväl, jag har ju 3 veckor kvar att komma på namn. Får åka och hälsa på dom snart, vill pussa lite på dom. :)

Nu strax ska jag ställa mig och diska allt från igår. Inte så mycket, men lite grann. Kommer bli rätt jobbigt att få bort all tacogratängrester från själva ungsformen.. Men, det är bara att kämpa på så går det bort! Senare bär det iväg till Nyköping. Ska leka lite med Fredrick och kanske Lina, om hon är hemma och har tid. ;> Vilket jag hoppas! Sist jag var med henne, vilket iofs var rätt nyligen, hann vi knappt umgås. Hon hann rita lite på mig, blåsa på mig mage och ta kort på allt, innan jag deckade. Tror jag la mig kl 10, jag var heeelt slut! Så idag ska jag försöka hålla  mig vaken längre. ;)

Jag förstår inte, jag är inte trött eller bakis. Och jag drack massor igår och knappt sovit. Skumt. Säkert bara för jag inte jobbar idag. Skulle jag jobbat idag, skulle jag säkert vaknat med huvudvärk och varit jättetrött. Sådant brukar vara typiskt dom dagarna man dricker och ska jobba dagen efter.. Äh, jag ska inte klaga. Men jag kan inte köra bil än iaf. Ska nog lägga mig en stund och se South Park eller något, sedan diska och städa lite. Sen ska jag åka. Måste bränna en ny skiva till bilen, en mp3skiva. Så får det plats med mer musik att dansa till medan man kör. ;D Men jag får inte Nero att fungera.. Fast, det borde bara vara att dra in det i en mapp och bränna via Windows? Jag får testa och klura lite.

.. och du, jag tänker på dig än, på allt det som hänt. Jag hoppas du har det bra..

Justja! Inatt när jag kom hem hade Leo skrivit till mig, och berättat att han hade sett en användarprofil på kamrat.nu med en som uppgavs sig att vara mig? :s Någon 15 årig flicka och hade bilden på min header som bild. Idiot! Vad är poängen liksom? "Åh hej, detta är jag!" Trooooligt. Jag är fan inte ens snygg, hon kunde hittat någon bättre. q: Leo hade skrivit till henne, typ "Det där är inte alls du!" osv, då hade hon (eller han) tagit bort profilen. Nu finns den inte kvar. Seriöst. Jag frågade om det stod något om sex, ni vet "Åh ring mig om ni vill knulla" osv, för sådant har jag varit med om är jag var mindre. Men det var ingenting sådant. Bara en vanlig profil som hade skapats för mindre än en vecka sedan med min bild. Hoppas den inte dyker upp igen.. Då ska jag morra på personen!


Nej, sängen ropar efter mig! ;> Tjohejs. :*

RSS 2.0