Åååh. Åka tåg!

Som Markoolio nästan skulle sjunga. ;)

Just nu sitter jag på tåget påväg ner till Götet igen! Över ett år sedan jag åkte hit sist.. Shit vad tiden rullar på fort! :| Snart är man väl gammal och grå? Hell no. Så fort ska det fan inte gå. ;)

Under dessa dagar ska jag bara slappa och träffa Simon, Moa och alla. :) Skulle egentligen åkt till Strömstad en sväng.. Men det blev för tight för Sara och Tobbe.. Så dom kommer till Göteborg och umgås med mig där. :) Det sker på tisdag. Vad vi ska hitta på eller vad det blir för väder har jag ingen aning om.. Det är sånt man märker. :) Ska bli ruskigt kul iaf! Så hoppas jag verkligen det blir Liseberg! För annars.. dör jag. q: Man måste gå på Liseberg om man är i Göteborg. Speciellt om man har en massa dagar på sig. :p Så är det bara. ;)

Annars då?.. Ja, jobbat. Badade för första gången igår med Pontus, hans systrar plus deras barn. Härligt. Så jäkla skönt väder ute nu. Dock jäääääkligt varmt i solen, tropisk värme. Helt sjukt. Inte kul att jobba i den värmen. Jobbade inatt, kvart i 11 till kvart i 4 imorse.. Men det var bara att åka hem och sova igen. För kl 12 skulle jag jobba igen. Nåja, fick iaf lite mer än 5 timmars sömn.. :) Så man ska inte klaga? ;) Näää.. Onödigt.

Min lön denna månad var helt sjukt. Fick lön från Corner och Expert. Sedan ersättning från försäkringskassan, plus alla mina semesterdagar utbetalda.. Landade på 38 000!!! HELT JÄVLA SJUKT! Aldrig haft så mycket pengar. :p Eller jo, en gång. Men inte nu efter man jobbat och så.. Så jag betalade av alla skulder, typ som pengar till mamma osv. Så satte jag undan 20. Så skönt att ha ifall nu något skulle hända. Som t ex med katterna. Klantarna. q: Dom är ju försäkrade. Men man vet aldrig.. Så, ja.. Lika bra som sagt.. :P

Gud jag är så jävla trött.. Håller på att somna. Men kan inte somna, vill inte. Tänk så sover jag så hårt så jag inte kommer av i Göteborg. Vore liiiite pinsamt ja. q: Haha. Nej, jag håller mig vaken. Får väl kanske logga ut på msn eller något och kolla om någon kan skriva med mig. Så jag håller mig vaken liksom. ;)


Nej, nu räcker det för idag! Tjohejs. :*

RSS 2.0