Sena kvällen.

Ja, nu sitter man här och skriver igen. Klockan är snart 12, dvs en ny dag, full med nya möjligheter.
Ha, nästan. ;)

Den senaste tiden har jag inte gjort så mycket. Jobbat, lekt med kompisar, fixat i lägenheten och busat med mina älsklingar. :) Har t.o.m ett extrajobb på Corner. Helkul, är så nöjd. Är så komiskt egentligen. Man har alltid köpt mat därifrån, men aldrig tänkt att "här kanske jag jobbar en dag". Tanken har inte slagit en liksom. Nu jobbar man där, ballt. Livet är fullt av vändningar, jag hänger inte med i någon sväng alls.

Den senaste tiden har varit riktigt jobbig, fyfan.. Men det börjar bli bättre. Jag gillar magkänslan.
Men jag har ändå mycket att fundera på. Eller mycket, lite grann iaf.
Vad är det som händer egentligen?

I onsdags förra veckan åkte jag till Sara i Stockholm och umgicks med henne, samt lite party. Blev inte som vi hade tänkt, men det var ändå var det kul. Hon gör det kul. :) <3 Tack för att du finns, du betyder massor!
Samma sak på midsommar. Jag och Linda käkade hemma hos Birdan, helkul. Sedan skulle vi vidare, som blev inställt.. Då drog jag och Johanna ut på någon fest i Lista på någon logdans? Haha.. Även fast det inte var så jätteskoj just där, hade jag bra sällskap. Och Johanna, oavsett, så vet du att jag finns här. Jag älskar dig. <3


.. och ja, nu sitter jag här, för mig själv. Boooring. Jag är helt uppe i varv, då kan jag ju inte somna! >_< Nåja.. Får väl lägga mig och se Family Guy eller någonting. Alltid uppskattat! :) Iofs har jag sett alla avsnitt en miljon gånger känns det som, men ändå så jävla kul. ^^ Får ta och kolla på det om en stund.. Först ska jag nörda av mig på Internet. ;)

Tack för idag, det kändes bra. :)


Nej, family guy! Natti. :*

Ont.....

Nej, det gör för ont...........








Jag orkar inte mer.........................................................

RSS 2.0