Snart 2011.

Snacka om att tiden går fort, läskigt fort.. Snart 2011.
Blev det inte nyss 2010?!

Tid har gått sedan förra inlägget. Har liksom inte orkat skriva, Diesel tog på krafterna som bara den.. Men livet rullar igen, sakta men säkert. Vi har två nya familjemedlemmar, Tuss och Mysa. Zita klarade bara av att vara själv någon vecka, och då sörjde hon antagligen. Sedan började hon bli uttråkad osv, så hon började förstöra saker här hemma. Duschdraperiet, gardinerna osv. Morgonen då hon rev ner allt mitt smink i hyllan i badrummet, fick jag nog. Slog bara upp blocket för att se om det ens fanns några kattannonser i Eskilstuna, och det gjorde det. 4 kattungar, bondkatt/norsk skogskatt. Pontus ringde direkt, fanns 2 oranga killar som var intressanta. Pontus pratade en stund, sedan: "Micha? Är det du? Från kickboxningen?" Jodå, det var hans tränare. Haha. Fanns dock bara en gråsvart tjej kvar, men vi skulle få titta på henne, på torsdagen. Idag var det tisdag. 2 dagars vänta. Jo hejdu. Tiden skulle ju verkligen gå fort..

När väl torsdagen kom (kändes som hundra dagar senare), åkte vi och kikade på henne. Alla kattungar var sjukt söta! Så sade Micha en sak man inte kan/får säga till mig: "Det är båda honorna kvar, ni får välja vilken". Välja?! Den ena var mörkare svart och grå med längre päls, medan den andra hade kortare päls och var sköldpaddsfärgad. Svart och vit med oranga fläckar överallt. Hur fan väljer du mellan det?! Skojade jag och sa: "Vi kan väl ta båda?" och jodå.. Fick till svar direkt: "Vi tar båda!". Haha. :D Dock var det jobbigt när vi väl skulle hämta dom senare på kvällen, blev jag och killen som var kvar kompisar. Han låg i min famn och gosade  tills vi skulle gå. Och när han märkte att vi skulle gå, gick han till buren och gick in där. Aww. Men han var redan tingad..

Zita var inte nöjd när vi kom hem med två nya kompisar åt henne. Hon fräste och morrade som bara den. Tror inte riktigt hon förstod vad det var.. Kattungarna var duktiga från start. Dom lärde sig direkt vart kattlådorna stod och vart maten serverades. Strålande! De första dagarna sov jag i soffan med kattungarna, som faktiskt sov med mig hela nätterna. Gilla! Och Pontus sov inne i sovrummet med Zita. Sedan släppte vi på det, Zita måste ju förstå att kattungarna är snälla och att hon nu hade fått två nya lekkompisar.

Idag har det gått 3 veckor och alla är kompisar. Zita kan bli lite småsur på dom ibland, men så är det ju. Hon är väl inte riktigt van till 100%, men det kommer. :) Kattungarna fick namnen Tuss och Mysa. Tuss för hennes lite längre, mjuka päls. Hon är den som är lik norsk skogskatt. Mysa för hennes tendens att mysa ner sig i allt! Hon ligger gärna under saker, under täcken, under filtar, under överkast osv. Så nu finns tre tjejer hos oss: Zita, Tuss och Mysa. :)


Små söta kissar :)



Zita :)



Julafton i år var hur bra som helst! Fick allt jag önskade mig och mer därtill.. Fick två tvshopsaker, Proactive och Sheercover. Så nu jävlar ska finnarna bort och hyn ska skina. ;) Proactive tror jag funkar, men Sheercover.. Jag ser ingen skillnad mot vanlig foundation/puder? Aja, blir bra. ;) Fick sammanlagt 600kr presentkort på Make up Store och 600kr kontant (!). Så fick jag även spelet "Med andra ord". Wohooo! Fick mer saker, men jag fick seriöst så mycket så jag knappt kommer ihåg allt.. Haha! Jo, jag fick den här nya locktången, Babyliss Magic Curl. Jäkla komplicerad att använda. "Att göra lockar har aldrig varit enklare". Jo ellerhur.. För dom med långt hår kanske?! Jag brände fingrarna antal gånger. :p Jobbig att använda. Så sa för mig själv att jag nog inte kommer använda den så mycket, kommer köra på den gamla hederliga! Fast lockarna höll hela dagen igår, även fast jag satte upp håret när jag jobbade och hade keps på mig. Och nu är dom även kvar, när jag sovit med dom. Så det var nog en bra locktång trots allt.. ;)

Imorgon är nyårsafton och då blir det 3rättersmiddag här. Toast Skagen till förrätt. Potatisgratäng med baconlindad kyckling till huvudrätt. Cheesecake till efterrätt. Vi blir sammanlagt 12 stycken. Kommer nog bli skoj. :) Måste komma ihåg att göra cheesecaken ikväll när jag kommer hem från jobbet. Måste ju stå över natten i frysen. Så måste komma ihåg det!


Nej, nu ska jag spela. GOTT NYTT ÅR! :)

RSS 2.0