Karlfritt.

Yes, sedan igår natt har jag haft karlfritt. Dock ofrivilligt. ;)

Pontus är på något mäklargrejs i Skottland, så jag får vara hemma själv. Mamma och Anders åkte bort samtidigt dom med. Kul att alla lämnar en höggravid kvinna ensam i flera dagar. ;) Tror dock inte det skulle hända något så. Bebis har aldrig visat några tecken på att h*n vill ut eller mår dåligt så.. Det är lugnt va! ;)

Igår jobbade jag till halv 5, sedan åkte jag hem till Moa. Hon, jag och Niklas, hennes karl, skulle ha film och myskväll. Mycket lyckad kväll. Pizza, godis och tv. Dock lyckades jag och Moa hyra någon konstig film som ingen förstod någonting av.. Så vi fick stänga av. Haha! Men det gick ju bra saker på tvn, sedan satt vi mest och snackade, så att filmen sög gjorde mig ingenting. :) Jag hade så trevlig så! Vid 10 åkte jag hem, för då höll jag på att somna på golvet haha. Sedan var katterna tvugna att få mat. Var rätt populär när jag kom hem kan jag ju säga. ;) Dock har dom sovstrejkat sedan Pontus åkte.. Igår och inatt har dom inte kunnat legat still, bråkat med varandra och gått runt och skrikit/pipit. Dom är inte vana att någon av oss är borta. Hoppas dock jag får sova inatt, annars lär jag väl bara sova när Pontus kommit hem imorgon. Vill ju vara lite social och höra om hans resa. ;)

Just nu håller jag på att tvätta upp alla bebiskläder. Jag har ändå inget för mig så varför inte liksom. Tog även vår lilla lilla tvätthög och tvättade den med. Så måste jag gå och handla, kattmaten är slut. Sedan annat småplock. Ville även åka till Jysk och köpa en byrå, men erbjudandet har slutat på den, så nu är den dubbelt så dyr. Då blir det inget med det.

Suttit på Tradera och handlat lite. Har vunnit en auktion på ett klädset och en bröstpump. Den ena säljaren har inte hört av sig, fast jag mailat. :S Har inte varan kommit imorgon får jag maila och fråga om hon ens postat den.. Tycker det är dåligt att man inte hör av sig, men alla resonerar ju inte som jag.. Och alla andra jag handlat av tidigare.. Men men. Måste även ringa 3 och höra om mitt andra abb ens är uppsagt? Jag ringde och sa upp det i april, men det är fortfarande med på fakturorna. Dock är det bara 69:- men ändå. Så måste jag också ringa försäkringskassan och höra hur det blir med min mammaersättning. Dom kan ju med strula.. Usch, jag hatar att ringa. Det finns inget värre. Men måste man, så måste man..

Nej, ska ner i tvättstugan nu. Tjohejs. :-*

Bilder.

Jag har knappt bjudit på några bilder tillhörande graviditeten, så jag tänkte bjuda på det nu när jag ändå inte har något att göra så. Hehe.




Här kommer det några bilder! Varsågod!





Bilbarnstolen


Barnvagnen Emmaljunga Nitro City





Inreningen i barnvagnen





Spjälsängen med tema "Tummen"





Vaggan med tema "Mumin"





Ultraljud i vecka 17 (16+6)





Magen vecka 31 (30+1)

RSS 2.0