Vecka 30.

Jaha, då var man inne i vecka 30 i graviditeten. Tiden går fort.

Jag bara jobbar och jobbar. Mycket semester nu under sommaren så då får ju jag jobba när alla andra är lediga, men det är ju bra. Jag behöver ju pengarna sedan försöker jag jobba upp mammapenningen. Tror försäkringskassan håller på att räkna på min ersättning just nu. Dock kanske inte a-kassan skulle räknas med.. Men då blir jag sur, det är ju fan inkomst det med. Inte för jag får så mycket av dom, någon 1000lapp här och var, men ändå, pengar! Nåja, vi får väl se vad dom säger.. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt.

Vi har fått barnvagnen nu, den kom förra veckan. Vi fick även en vagga av mamma och Anders. En vit, söt, till sovrummet. Spjälsängen hade vi redan. Bilbarnstol har vi också, lite kläder.. Ja, det är småsaker kvar, men vi har ju 10 veckor på oss att handla. Det hinner vi lätt. :)

Dock kan jag inte påstå att allt går som jag vill. Finns lite som jag måste.. Fixa, innan bebis kommer. Alla dagar är jag inte på topp. Känner mig ledsen och besviken på vissa saker, och vissa om man säger så. Vissa verkar inte märka vad dom gör mot andra människor, människor som dom kallar sina vänner.. Men det är det minsta jag har att oroa mig och vara ledsen över, viktigare saker. Men det ska jag ta itu med. Jag lovar. Skönt att jag har Pontus att prata med och luta på, han är guld värd! <3

Nej, nu kommer Mysa här och spinner och buffar, det betyder att det är sängdags. Har heldag imorgon och torsdag, sedan kommer chefen hem från sin semester. Då tror jag inte någon mer kommer vara borta, om det inte dyker upp något då, eller om någon blir sjuk. Dock tar heldagar på kroppen nu, och större blir jag ju. Men det får man ta. ;)

Nej, sovdags! Natti. :-*

RSS 2.0