Hundra år sedan.

Jag suger verkligen på att uppdatera min blogg.
Men jag har så mycket för mig.. Eller inte. q:

Jag vet inte varför jag inte skriver här, brukar ju tycka det är skönt att skriva av sig.. Iofs så är det mycket jobb nu, och när man inte jobbar, gör man alltid något. Har inte så mycket "dötid" längre, vilket är skönt. Allt börjar kännas mycket mycket mycket skönare den senaste tiden. Mår bättre, känner mig mer och mer lycklig, faktiskt. Helt underbart, trodde aldrig jag skulle må såhär, känna såhär. I love it!

Men!
Som vanligt är det ju något som är fel.. Nu är jag istället livrädd för att tappa allt, så då är jag rädd för allt. Känner mig dålig och värdelös eftersom jag tycker själv inte jag är så bra, som dom jag älskar och bryr mig om, "ser upp till". Jag ser så många plus hos dom, men bara minus hos migsjälv. Jag känner mig otillräcklig, som alltid?.. Jag blir osäker, förvirrad och då får jag helt fel tankar i huvudet, vilket leder till att jag säger fel saker, som sårar.. Mig i ett nötskal? Jag tror det. Men jag försöker ändra på det, skärpa till mig, tuffa till mig. "Jag duger som jag är." Visst, ibland är jag lite väl negativ och säger fel saker, men sådant kan man ändra. Bara jag lär mig luta mig helt, lita på allt till 110% (snack om känslor osv), så kommer det lösa sig. Jag är en bit på väg, men har långt kvar innan jag når mållinjen.

Men jag vet att du hjälper mig dit, bara du "står ut" med mig...


Och just ja, JAG HAR BÖRJAT TRÄNA! Ha, in your fuckin' face.. Du som trodde jag var lat och bara sa att jag skulle börja träna, men inte tänkte det.. Så har jag det! Gymmar med Linda MINST 3 gånger i veckan på Powergym. Denna vecka har jag varit där 3 gånger, och 2 gånger INNAN jobbet. Dvs, jag har varit där till halv 8, istället för att ligga hemma och ta "sovmorgon".. ;) Dock har jag gått upp ca 5 kg! Men det är ju för att fettet omvandlas till muskler, och dom väger ju mer..  Så.. ja.. Jag ska inte vara "rädd" för vikten. Fast, jag skiter i vikten, bara jag ser att magen, rumpan och låren blir mindre.. :) Är en bit kvar, men om jag fortsätter i detta tempo och skiter i allt (inte helt då) onyttigt, så kommer jag dit.. :) Längtar, jag vill komma i mina tigerjeans!!! :p Undra hur jag ser ut när jag är "smal"?.. Ska bli mycket intressant att se! :D Bara inte tuttarna försvinner så är jag nöjd.. xD

Jag är seriöst skittrött. Inte så konstigt eftersom jag har gått upp halv 7 2 dagar i rad nu, sedan jobb mellan halv 10 och kvart över 8.. Tar ju på en. Har jobbat 3 dagar på rad denna vecka, vilket brukar vara den jobbiga och tråkiga veckan. Den brukar alltid gå segt.. Men det har gått skitfort nu, faktiskt. Härligt. Nu är det helg och 2 lediga dagar. :) Imorgon blir det personalmöte/personalfest. Tror det kan bli utgång efter det med? Får se.. Sedan på söndag blir det slapp och på kvällen kommer mamma, papsen, brorsan och magnus och fikar. Vi ska fira min födelsedag. Den är iofs på måndag, men jag slutar liksom kvart över 8. Känns lite väl sent då.. Så, det får bli på söndag. 21 är ändå ingenting att fira så. q:

Jag älskar dig, du är bäst!


Nej, nu kommer jag somna här.. Natti. :*

RSS 2.0