YES!

YES YES YES! FLYTT FLYTT FLYTT!!!!
Fick den, fick den, fick den, FICK DEN!


Så jävla skönt! Nu blir det till att spara så mycket pengar som det bara går och handla en jävla massa nytt! Härligt! Ska redan handla idag. ;) Ska nog köpa Johannas bänkdiskmaskin, vilket är huuuur skönt som helst. Aldrig mer diska, yes! Hatar det, finns ingenting mer tråkigt än att diska. Yeah! Idag är en bra dag! :D Ska strax iväg och jobba, får börja en timma tidigare. Skulle egentligen gymmet efter jobbet.. Men skippar det. Här ska det firas! Jag ska ha ett glas vin ikväll eller två! ;)

Tralalaaa.. Är på sjukt bra humör! Pontus kom med blommor, förstod ingenting. Vad hade jag gjort? Vad hade han gjort? Hade det hänt något? Nejdå, det var grattis-till-lägenheten-blommor! :D Blev så jävla glad så jag började gråta. ^^ Ringde Johanna, berättade vad som hänt och grät i luren. Resultatet blev att båda snyftade. Haha. Jag älskar min lilla Johanna, tokstålle.. ;)

Åh, är så sjukt glad! Vill flytta nu nu nu nu! Men får vänta till 1a december.. Okejdå. ;) Kul att jag åker på DH, sedan när jag kommer hem blir det flytt direkt typ. :p Aja, då är ju datorn klar iaf. ;) Hatar dock städa.. Och packa.. Usch.. Men det måste ju göras. Mamma får hjälpa till, som alltid. ^^ Hon kan det där hon. ;)

Om man ska ta och byta om till jobbkläder kanske. Ska ju åka strax..

IIIIIIIIIIIIIH! JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA GLAD! :D
Skönt att något positivt händer i ens liv för en gångs skull. :) Slut på trams nu!!!


Nej, ska byta om och åka. Tjohejs. :*


Flytt?

Ja, flytt! Jag hoppas verkligen på det!

Jag har aldrig tyckt om en lägenhet så mycket.. Den är verkligen i min stil. ;) Det är en 3,5a vid sveaplan. Nära till stan, rätt nära till gymmet och nära till sjukhuset ifall något skulle hända, haha. Det är målat i hela lägenheten, vilket är skönt. Slipper man tapetsera, om man inte ska göra en cool fondvägg då. Köket har en rödmålad fondvägg med svartvit rutigt golv. :D Visst, inte den nyaste spisen, eller kyl och frys, men orka. Det är en stor kyl och en stor frys, vilket är skönt. Slipper det vara så trångt i frysen.. :p Är rätt duktigt på att frysa in mat. ;) Det är ett stort mysigt sovrum och högt i tak i alla rum. Finns massor av garderober och "walk in closets". :) Enda nackdelen är att det är ett litet badrum. Men tänker inte haka upp mig på det.


ÅÅÅÅH, HOPPAS PÅ DEN!
Får reda på svaret imorgon, men just nu ser det ljust ut.. Och då blir det flytt första december. :)


Just nu ligger jag och slappar med lillaptopen i knät, i soffan och glor på Futurama från stordatorn. Ska väl ta och dammsuga lite. Sedan gå och plocka bort saker och ting som ligger på fel plats. ;) Vid 2 ska katterna vaccineras, ska bli intressant. Dom är skitsura nu för dom inte fått gå ut än, sedan ska två fullvuxna katter in i en kattbur. xD Har glömt köpa en till.. Aja, dom ska ju inte långt så. Sedan går det snabbt att vaccinera. En spruta, sedan är det klart. :) Vi får väl se hur glada dom är på mig sen.. :p Jaja..

Vid 5 blir det jobb igen. Förra veckan var jag bara ledig i fredags, och denna vecka är jag bara ledig på torsdag. Jobbar typ varje dag, men det gör inget. :) Efter jobbet har jag börjat åka till gymmet, skönt! Inte blivit gym på hela sommaren.. Så mina semesterkilon ska bort. :p Sist jag ställde mig på vågen hade jag gått ner 2,6 kg. Undra om det hänt något mer nu? Fast, jag skiter i vikten. Huvudsaken är att man går ner runt midjan, rumpan och låren. ;)

Nej, om man ska se klart ett till avsnitt av Futurama sedan börja städa lite. Sen blir det ju somsagt fullt upp. :) Lämna uppgifter till hyresgästföreningen, vaccinera katterna, ringa Handels, jobba och gymma. Tror inte jag har missat något. Isf, får jag klämma in det någonstans. ;)


Nej, nu räcker det! Tjohejs. :*

Gammalt.

Gammal är gammalt och ska glömmas bort.
Så enkelt är det..

.. fast det där med att glömma.. nja.. går ju inte alltid så bra..




Den senaste tiden har jag suttit rätt mycket vid datorn. Fast, det blir nog så när man bara jobbar kvällar och helger. Börjar ju inte förrän 4-5 på vardagarna, så då har man hela dagen till att städa och.. slappa? Man skulle iofs kunna gymma på dagen också, men det har jag tagit efter jobbet. Har två stycken att gymma med då så. Vore bra om Johanna med kom igång. ;)

Har blivit allt för mycket skitmat den senaste tiden. Eller ja, hela sommaren. Inte varit på gymmet en enda gång. Ångest? Ja. Syns det på vågen? Ja. Tappat muskler och ersatt det med fett? Ja. >_< USCH! Men nu jävlar är jag igång igen så. Plus att jag har fått några bra piller som ökar fettförbränningen och gör så man orkar mer. Herrejävlar vad pigg du blir när dom kickar igång. Kryper i armar och ben och du kan verkligen inte stå still. Tog ett piller igår innan träningspasset. Började med att köra kondition, men var trött på musiken från spotifylistan just då.. Så drog igång tv4play och kollade på "Det Okända". Slutade med att det blev 50 minuter kondition.. Vet inte ens när jag gjorde det sist? Så jag var nöjd igår, men min rumpa har lite träningsvärk idag ja.. q: Så ikväll efter jobbet blir det en sväng till gymmet igen. För nu jävlar!

Kvart i 3.. 2 timmar kvar tills jag ska vara på jobbet. Vad kan man göra på 2 timmar?  Äta kvällsmat vore ju bra. Eller kvällsmat och kvällsmat.. Hård macka och kokta ägg. Kvällsmaten blir alltid en shake innan gymmet. Det är så roligt att gå på diet.. NOT! Men det är bara att kämpa på. Blir så när man slappar och .. växer? :p Så nu ska hela jag minskas igen. Men första veckorna är alltid värst, men sen så rullar det på rätt bra. Plus att jag har sådan tur med min kropp att jag tappar rätt lätt. Och tack för det! Hoppas verkligen pillrerna snabbar på det hela med.. Men men, vi får se, vi får se.

Gud vad tråkig jag har blivit. "Träna, jobba, sova". När blev livet så.. tråkigt?
Äh, det är väl det som är vuxenlivet..?

Men lite roar man ju faktiskt sig. Dock blir det inte så ofta, eftersom jag jobbar varje helg nu. Men det som är bra med Corner är att man får byta sina pass hur man vill, sedan kan man även sätta sig på ledigt när man behöver det. Och i 9 fall av 10, så får man ledigt. Så skulle det vara något jag vill göra, kan jag bara ta ledigt eller byta pass. :) Så det är skönt.

Festade faktiskt för 2 veckor sedan. Var en fredag hos Jimmy. Grabbarna hade pokerkväll, så jag, Johanna och Emma drog över dit. Jag skulle ta det lugnt, för jag skulle upp och jobba kl 10 på lördagen. Men tror ni det blev lugnt? Nej. Klockan 4 var jag i säng, full.. Haha. Första fyllan sedan ett år tillbaka. Smart Malin.. q: Dagen efter var inte så rolig, var seg som satan. Dock slapp jag huvudvärken, skönt nog! Hade även dubbelpass, så jobbade först 10-17, sedan 00-04. Men det gick. Men dricka sig full dagen innan man ska jobba med mat, gör jag aldrig om.. Fyfan för matos på bakfyllan.. :p

Imorgon är jag helledig. Så då ska jag och Pontus käka lunchbuffe på American Pizza, om nom nom. Min idé. ;) Men någongång måste man få unna sig. Sedan på kvällen blir det nog en liten AW. Dock vet jag inte vart, men det märker man med tiden. ;)

Måste ta och sola lite ser jag.. Min solbränna från Kreta är snart borta.. Kom hem för 1 månad sen, och brun som fan var jag (om man jämför med vad jag brukar bli) och nu är den typ borta. Nej, det får vi ändra på också. Finns ju solarium på gymmet med nya rör, så kanske kan passa på att lägga mig i ett av dom. Men, nu pratar jag gym igen.. BORING!


Ska fixa mat, sedan jobba och gymma. Tjohejs. :*

RSS 2.0