Sööööndag.

Söndag idag, segt, slappt, ledigt.
Men imorgon blir det jobb igen..

Igår jobbade jag faktiskt, men fysatan vad dåligt jag mådde! -_- Men jag klarade det, felfritt! Maha, det är duktigt när man har en hjärna som inte vill fungera som den ska. ;> Fick t.o.m en stol och sitta på i kassan eftersom jag inte klarade av att stå upp typ. Awesome.. Skulle jobbat natt på Corner med, men det tog vi bort. Skulle faktiskt inte klarat av det. Så det sög. :( Men jag får friskna till så jag kan jobba där igen, kul att jobba där med så. :)

Inatt blev jag lite ställd, faktiskt. Och ledsen, för att jag bokstavligen är så klumpig ibland. Säger saker utan att tänka efter först, som sårar en hel del.. Usch. Dumma mig. :(

Jag hoppas att du en dag förklarar det du bär inom dig, säger det du vill ha sagt.
.. så ska jag säga mitt.


Nu ska jag ner och träffa min lilla Sara, hon är i stan till kl 6. Så jag ska ner och krama om henne lite, kanske eventuellt pussa lite på henne. :] Är ju inte så länge jag får träffa henne eftersom klockan är så pass mycket redan. Men hon kommer nog hem snart igen, och då får jag vara med henne oftare! Vi ska även börja träna ihop, ska bli så skööönt! Längtat som en tok, vill ha bort mina kilon. Ja jag vet, man kan banta, men ibland vill man faktiskt äta godis och sånt, och då fastnar det inte alls på samma sätt som om man tränar. ;) Jag vet, jag har sagt hundra gånger nu att jag ska börja träna, MEN NU SKA JAG FAKTISKT DET! Så det så. ^____^

Jag har en baby, en söt baby. Och han är bäst bäst bäst! :* <3


Nej, jag ska kila! Tjohejs. :*

Sjukhus.

Yes, är hemma från sjukhuset.. Åkte in natten mellan onsdagen och torsdagen eftersom jag är yr hela tiden och benen inte bär mig.. Även svimmat antal gånger. Dom gjorde test efter test, men hittade inget fel, så gav upp. Jag orkade inte vara kvar, jag ville hem till min säng och mina katter. Dom blev precis inte glada på sjukhuset, men jag var ju där frivilligt liksom. När jag kände för det fick jag komma tillbaka och fortsätta undersökningen till varför jag mår som jag mår, om det fortsätter det vill säga, vilket jag inte hoppas..

Annars är det bra, dock missat 2 arbetsdagar pga detta. >_< Fast dom från jobbet har smsat och frågat hur jag mår och så, så jag antar att dom bryr sig lite. T.o.m chefen har jag smsat med och han har skojat, så nog har han saknat mig lite kanske. ;) Härligt jobb med härliga människor det där.. Ska tillbaka imorgon, ska bli sköööönt. Slippa bara ligga ner, för det är det jag har gjort i 2 dagar nu. ;/ Knappt ätit heller, känner mig inte hungrig heller iofs, vilket är mindre bra.. Men imorgon efter jobbet, vid 8, blir det Ming med en massa. Vi ska fira Kennys födelsedag. Synd att jag inte får se när han hoppar fallskärm, men någon måste ju jobba.. Bra flickvän han har, som hittar på en sådan present. ^^ Jag vill ocksåååå! Nåväl, får ju vara med på middagen imorgon. :) Men strax innan 11 måste jag dra, för då ska jag jobba natt på Corner. För min egna skull hoppas jag inte på så mycket folk. Ifall jag skulle bli allt för snurrig.. Äh, jag klarar mig alltid.

Linda ville att jag skulle komma över nu till henne och äta tacos tillsammans med henne och hennes systrar, men jag tror inte jag orkar det. Är rätt yr och mår inte så jättebra känner jag..

Jag behöver också sitta och fundera på vissa saker, som alltid. Känns inte som om jag gör något annat. Fundera, fundera, fundera. Men det är mitt eget fel, jag är för snäll när det kommer till vissa saker. Egentligen borde jag bara skita i det som är jobbigt, som får mig att börja gråta, men på något konstigt vis kan jag inte det. Jag bryr mig alldeles alldeles för mycket.. Och det mina vänner, är fruktansvärt jobbigt. Jag behöver tänka mer på mig själv, göra det jag vill och vad jag känner för att göra. Men istället lyssnar jag minst på mig själv och gör tvärt emot vad jag egentligen vill göra. Jag sätter andras behov före mina egna.. Självklart kan jag vara ego, speciellt om jag är sur. q: Fast, det är ändå inte samma sak. Mina närmaste säger att jag är för omtänksam och att jag borde vara mer ego, jag borde tänka mer på mig själv. Och dom har rätt..

Egentligen så vet jag exakt hur jag känner, jag vet exakt vad jag vill göra.. Men jag vet bara inte hur jag ska våga.. :E Jag måste stå på mig och visa att "Såhär vill jag ha det, såhär känner jag!".. Men hur? Alla kan ge mig olika tips, säga hur jag ska göra osv, men det är fortfarande jag som måste våga göra det.. Och jag ska! För dom senaste dagarna har jag faktiskt kommit fram till vissa saker, som betyder mest av allt för mig, som jag vill göra. Dock har jag lite att handskas med vissa saker, eftersom jag verkligen inte är van med dom. Och då jag måste lära mig att luta på dens axel och lita på det personen säger. Men jag är trött på att aldrig lita på vad personer säger, känna oron och smärtan i magen, se alla möjliga saker i huvudet.. Nej, jag måste som sagt lära mig att såhär är livet ibland och jag får lära mig leva med det.

Men är värt det? Oja, det är värt mer än precis allt. <3


I wanna be normal, I wanna feel safe..
Waking up screaming, it's always the same.

Hold me, tell me everything is okay..
Show me there's a way to beat the monster..


Det är en sak jag behöver säga dig. Det är en sak du behöver veta. Men jag får berätta det för dig när jag känner att det är läge för det, när jag känner att du kommer förstå vad jag menar, förstå hur jag känner..

Jag kan sitta och skriva i evigheter känner jag, har så himla mycket saker i huvudet. Fast, för det första måste jag tyda allt. För det andra, är vissa saker för privata. Och för det tredje skulle jag inte orka skriva ner allt för det skulle bli åt helvete mycket text. x)

Vad ska man göra nu då? Se The Big Bang Theory kanske? Har kollat på det hela dagen känns det som.. Har 4 avsnitt kvar av säsongen, sen har jag sett klart den, och det har jag gjort bara idag. q: Har sett alla avsnitt massvis med gånger, som alla andra serier. x) Men allt står ju still just nu, så finns inga nya avsnitt av någonting. Fast, det är ju snart september.. Det borde väl fan dra igång snart? Ska ta och kolla upp det nu på en gång så har jag något att göra, innan jag fortsätter med serietittandet. ;p


Nej, detta räcker för dagen. Natti. :*

Grönt.

Maha, nu har jag grön blogg istället! x)
Kört på blått hur länge som helst nu, så kände att jag behövde förnya mig lite, liksom.

Idag är jag ledig, skööönt. Sovit middag t.o.m, det ni! Gick upp kl 9, så tog jag mig en tupplur från 1 till 3. Hur skönt som helst. Ligga och kolla på South Park och mysa tillsammans med katterna.. Då blir det tillsist att man somnar. :)

Idag ska jag städa, det var planen iaf. Behöver dammsuga (as always, kattsand >_<) och även torka av antal ytor i lägenheten. q: Tråkigt, men det går fort. Har kommit på att jag inte lagt ut mina mattor än. o_O Bott här i över 2 månader, och har fortfarande inte lagt ut dom, shame on me! Kanske borde ta och fixa det idag? Frågan är ju bara vart dom är.. Ska nog ringa mamma och fråga det. Så det blir gjort liksom. :) Ska nog ringa på en gång..

Ena mattan var nere i källaren, så den kan jag hämta efter jag skrivit klart. Och den andra var hos mig bror, så ska vara hos honom till halv 6 och hämta den. :D Skönt, då blir det lite förändring här hemma! ^____^

Frågan är vad jag ska göra till halv 6.. Städa? Aafan, lite grann. x)


Till städskååååpet! Tjohejs. :*

Mobilinlägg.

Jag har verkligen inte bloggat på evigheter.. Men har typ inte suttit vid datorn faktiskt.. Har jobbat förfullt och festat lite. Annars har jag mest bara tagit det lugnt. Just nu sitter jag i lunchrummet och väntar på att lunchen ska ta slut. Ska nog ta en sväng i Tuna Park strax, tidsfördriv liksom.. Bloggar liksom t.o.m från mobilen.. Då har man tråkigt! :-P Just nu, som vanligt känns det som, har jag typ ingen aning om hur jag mår eller vad jag känner, och det SUGER! Fan, vill få ordning på allt.. :( Nej, nu blir det Tuna Park. Tjohejs. :*

RSS 2.0