Inte duktig på detta nej.

Jag är värdelös på att blogga. Senaste uppdateringen var i november, haha.. Ja, jag har verkligen glömt bort bloggen. Men jag orkar inte hålla på att skriva längre, speciellt inte på det sättet som jag gjorde förut. Då skrev jag varje dag, ibland flera gånger. Och nu, någon gång i månaden, om jag är duktig. Haha!

Men nu när jag ändå är igång så kan jag passa på att skriva några rader. :)


Mycket har hänt sedan sist..

* Jag har varit på Gran Canaria
* Jag har varit på DreamHack Winter (as always)
* Jag har flyttat
* Jag har varit på kryssning till Riga
* Jag har sett Kent spela live 2 gånger
* Jag har varit i Sälen och åkt skidor
* Jag (eller verkstaden då) har lagat bilen
* Jag har lagat datorn så att jag äntligen kan spela (WIHO!)
* Jag har blivit sjukskiven
* Jag har bytt jobb
* Katterna har blivit över 1 år gamla

* Och jag bytte nyss bloggdesign! :p


Det som är på G, vad jag vet är:

* Börja jobba igen
* 24timmars kryssning med ett jäkla gäng
* Åka till Göteborg och gå på Liseberg
* Se Kent på Parken Zoo
* Åka till Kreta (i Augusti)


Jag har säkert gjort mer saker, och kommer säkert att göra mer saker. Men det är det som jag kan komma på sådär på rak arm. Men vem bryr sig. :)


Just nu sitter jag och slappar.. Har inget för mig. Sitter och är nervös över 2 som opererats idag. Men det har säkert gått bra. :) Ska åka och hämta dom imorgon, spännande spännande! Min sjukskrivning är direkt inte rolig.. Men! I min "rehablitering" så ska jag umgås med kompisar och få ett litet leende på läpparna. Ha, låter som om jag är psykiskt sjuk. Nej, det är jag inte. ;) Inte mer än vanligt. ^^

Klockan 8 ska jag och Lövet möta upp Pontus som kommer hit, tjoho! Klockan kan verkligen inte gå segare.. Stirrat på den sedan hon var 12. Nu är hon snaaaaart 4. Det går INTE fort! >_< Men får roa mig med att glo lite på serier, eller leka med photoshop. Såg dom sista 2 avsnitten till Greys Anatomy idag, fyfan! Nervöst, förbannat, lyckligt. Ja, som en vanlig säsongsavslutning. ;)

Och nu då? Spela, msn:a, facebook:a, photoshop:a eller glo serier? Hmm.. Behöver iofs klä på mig och fixa till mig lite. Men det tar ju inte mer än 20 minuter så. Klockan 7 ska jag gå härifrån. Ååååh, vad det ska gå segt. Roa mig någon?!

Jag tror för övrigt Pontus var lite slirig inatt, han hade bombat både sin och min facebook wall med alla möjliga saker. Knasigt, men gulligt. :) Han vet då hur man får en att skratta.. Men det är verkligen ingenting nytt. q: Jag tror att anledningen till vi går så bra ihop, och har så roligt ihop, är nog för att vi är lika jäkla störda båda två. När dom pratar med mig, ser dom honom. När dom pratar med honom, ser dom mig. Han är fan som mig, fast lite bättre då, men med penis. I like it, haha!

Jag saknar Johanna.. Skulle vara med henne nu, men hon är sjuk. :( Jag är med dålig, yr och skit. Sedan kom det halsonda idag, yeeeey! Aja, jag vägrar vara sjuk så. Tänker inte få feber som alla andra. Hell no..


Nej, ska hitta på något! Tjohejs. :*

RSS 2.0