Usel sömn.

Usch, inatt har jag knappt sovit något alls. La mig kl 22 för jag var uttråkad, skulle ändå upp halv 9, så varför inte sova lite extra. Men det fick man ju inte. Vet inte riktigt när jag slumrade till, men vaknade av att grannens jäkla kompisar förde ett jävla liv i trapphuset. Tror dom stod precis utanför våran dörr och gapade. Jävligt kul. Kom emot våran dörr och det bankade och höll på.. Åh, idioter. Somnade väl om halv 1 typ. Sedan vaknade jag vid halv 3 av.. Ja det vet jag faktiskt inte. Tror bebis höll på i magen. Så då kunde jag inte somna om. Drog på South Park och glodde på det fram till halv 5, då somnade jag om igen. Sedan vaknade jag igen halv 8 och då gav jag upp. Ingen idé att sova mer. Är inte så jättepigg nu direkt. Är förkyld med, har världens hosta. Mina hostattacker gör det svårt för mig att behålla maten. Så precis nyss, under detta inlägg, hostade jag till och spydde upp vattnet jag just drack över hela min pjamas. Yes!... -_- Jag har flyt idag. Igår hade jag även en skitdag. Gick väl visserligen bra på jobbet, men inte annars. BLÄ! Hoppas på en bättre dag idag.

Ska strax åka till jobbet. Skulle egentligen börjat kl 8, men jag städade och fixade allt efter stängning igår. Skönt med lite sovmorgon. Så ska vara nere till halv 10. Starta upp allt och dra igång. Står själv idag första timmen. Undra hur det kommer att kännas. :p Äh, det blir säkert bra.

Idag kommer Pontus hem med, dock vet jag inte när. Dom åkte iväg till Hedemora och hade en sleepover där. Han och några gemensamma kompisar från jobbet åkte, dom skulle fira av Liza som slutar jobbar på Corner efter.. 6-7 år. Trist, men alla slutar någongång. Jag är ändå med Liza privat så. ;) Jag ville med, men någon var tvungen att stanna hemma och ta hand om restaurangen. Och varför inte preggomonstret då? ;) Kan ju ändå inte dricka (nehe, no shit :p) och lär väl inte vara lika rolig som en som kan dricka. Det såg så jävla kul ut när dom skulle åka, sovsäckar och massor med annat mysigt. Aja, jag får följa med någon annan gång. Nästa sommar så. :) Får Pontus vara hemma med bebis. ;) Mooouhaha!

Nej.. Ska jag ta och borsta tänderna kanske? Måste ändå åka snart. Måste först gå och hämta biljäveln eftersom det aldrig finns parkering här utanför på helgerna. Irriterande! Hoppas verkligen att vi får en egen parkering på gården snart. Speciellt nu när vi ska ha barn. Ska jag springa runt med bebis runt halva stan för att komma åt bilen? Hell no. Vill liksom inte flytta, trivs så jävla bra här. Sjukt bra.

Nu ska jag bränna en skiva. Veronica Maggio och Daniel Adams-Ray. Skönt med svensk musik. :)


Nej. Dags att fixa det sista sedan åka. Tjohejs. :*

Jag ska ha barn.

Japp! Det var detta tidigare inlägg handlade om.

Jag har ätit ppiller i måååånga år nu, missat till och från x antal gånger, men aldrig har det hänt något. Men nu när jag skött mig som bäst, hände det något konstigt. Jag fick mens 2 gånger på rad, vilket jag aldrig fått förut. Berättade detta för Pontus och sa att det måste ha blivit något "fel" och sa att vi borde vara försiktiga. Men det verkade ju inte fungera ändå, haha. Mensen kom inte. Gjorde ett test, fick negativt. Väntade 2 veckor till. Gjorde ett test, fick positivt. Antagligen testade jag för tidigt första gången, eftersom jag visste ju inte vilken mens jag skulle räkna från.. Men det var den senaste mensen, min extramens så att säga.

Först visste vi inte vad vi skulle göra. Väldigt oplanerat. Vi hade pratat barn, men det var år framåt. Inte nu. Men när det väl hände och vi fick smälta det, så kändes bra. Så ja.. Nu är jag inne i vecka 16, går in i vecka 17 på lördag. Börjat tjocka på mig, dock ser det mest ut som jag käkat för mycket godis.. Haha. :p Så längtar till magen börjar bli mer rund och hård, så alla förstår vad som är påväg. ;)



Bebis vecka 13 (12+3)

 

 

Nästa ultraljud är den 30 maj, då kommer dom mäta bebisen och annat smått och gott. Vi kommer även få ett datum när den ska ploppa ut. Just nu har vi 28 oktober, men det ändras nästan alltid vid rutin ultraljudet. Oftast blir det framskjutet, så detta kommer troligtvis bli ett novemberbarn, precis som jag. Fyller ju 2a november, så vill verkligen inte ha på min födelsedag.. Då kommer jag knipa igen benen, som jag sagt. ;) Oftast går man väl över ca 1-2 veckor, så jag tror inte det är så stor risk att den kommer på min födelsedag.


Ni kan följa min graviditet här:
http://www.familjeliv.se/Vantar_barn/Kalender/graviditetsutrakning.php?calctype=mens&year=2011&month=01&day=22&cyclediff=0&luteal=0&calculate=1

 

 

 

 

Näää.. Nu säger jag tjohejs! :*

 

Tjockis. Vecka 15 (14+4)


RSS 2.0