Uttråkad.

Jag är så sjuuuukt uttråkad så det finns inte.
Så uttråkad att jag ändrade bloggen igen. ^^

Röd.


Imorse var jag ute klockan 5. Dock ingen normal morgonpromenad, nej nej. Igår släppte vi ut katterna som vanligt. Men klockan 9 när Pontus skulle ta in dom, kom bara Zita.. Diesel var borta. Vet att det var svårt att få in honom här om dagen, så vi tänkte liksom "Vi går ner om en stund". Jo, det gjorde vi, men fortfarande ingen Diesel.. Så höll det på, så klockan 12 bestämde jag mig för att somna. Han kanske ville vara ute konstigt nog? Men sova var ju inte direkt det lättaste.. Vaknade till och från hela tiden, gick ut på balkongen och ropade på honom.. Men han kom inte. Klockan 5 kunde jag inte sova mer, så jag tog med mig Zita ut. Vi skulle hitta honom.

Vi gick runt, runt, runt. Men varken jag eller Zita såg honom, eller hörde honom. Han har en bjällra runt halsen, plus att han jamar alltid när han är själv. q: Men nepp, ingenting.. Efter ca 20 minuters letande var jag nästan beredd på att gå in, men då kom grannkatten fram och hälsade.. Men då sket Zita på sig och reste ragg, fräste och sprang runt halva jäkla gården, för att sedan klättra upp i ett träd. Hon passade även på att skrämma en annan grannkatt så den med hoppade upp i trädet. Och ja, där satt Zita tillsammans med grannkatten. Hon vågade inte röra sig en millimeter eftersom det var högt och grannkatten satt där. Grannkatten hoppade så småning om ner, men Zita rörade sig inte som sagt.. Försökte locka ner henne utan resultat. Då, började jag hörde ett bekant jamande, som lät mer desperat än vanligt. Lockade, och där, i en buske, kom en krypande livrädd Diesel fram. Lyfte upp honom i famnen och där stannade han (han hatar vanligtvis att vara i famnen). Han var nerbajsad den stackarn, dom måste skrämt honom rejält.. :/ Så nu hade jag en katt i famnen och en annan i trädet och hade ingen aning om hur jag skulle göra.. Så jag ringde ner Pontus, så han kunde ta Diesel. För jag, ja jag skulle upp i trädet för att hämta Zita.

Pontus kom på direkten och gick in med Diesel till lägenheten. Jag hoppade öven staketet som var vid trädet, för att sedan klättra upp. Zita var ju såklart högst upp, längst upp.. Och så långt kom jag inte pga alla tunna grenar som verkligen inte skulle orka bära mig. q: Så efter ca 5 minuters lockande kom Zita närmare mig och då tog jag tag i henne och höll henne i min famn. Men att klättra ner var verkligen inte det lättaste.. Bara en hand och grenar som var lite hur som helst.. Som tur var kom Pontus just då och jag "slängde" ner Zita ner till honom. :P Sedan kom jag ner och vi gick hem med henne också.

När vi kom upp var det dags för ytterligare ett projekt, duscha Diesel. Tänker inte ha en katt med massa bajs i pälsen som luktade och grisade ner efter sig. Så Pontus höll i Diesel medan jag duschade honom. Diesel började protestera när han tyckte vattnet blev för kallt, annars gick det väldigt bra. Passade på att pussa på honom medan jag duschade honom. Han är så snäll min pojk. Jag virade in honom i handduken, satte mig ner med honom i min famn, och började torka honom. Jag kände hur han skakade den stackarn.. Han var fortfarande frusen. Men jag hörde även ett svagt spinnande, eftersom jag samtidigt satt och klappade honom under hakan. Så sött. Dyngsur, kall, rädd och antagligen lite sur pga duschen, men ändå spann han lite för mamma. Min söta katt. <3

Sen dess har jag sovit och sett på South Park, inget mer. Orre hjälpte mig fixa Windows 7, som hade muppat sig. "Du har inte en äkta Windows produkt". Suck.. Aja, men nu är det löst iaf.

Kryssningen var jätterolig för övrigt! Åkte fredag - lördag, men vi bestämde oss på lördagen, innan vi kom i land, för att ta en till kryssning. 100 spänn. ^^ Så varför inte? Alla, utom 2, åkte en gång till. Denna gång var mycket roligare och hundra gånger mer fest. q: Jag kom i säng vid 5, halv 6. Johanna och Fredde kom sist vid halv 8. Tokstållar. Men kul var det! Och det ska göras om. :)

Nu kom Pontus hem med mitt kort. Han har haft mitt kort, han handlade mat på det igår sedan har han glömt lämna den. Men nu så. ^^ Köpa lite mat kanske? Frågan är vad.. Hmm, får styra upp något. Tror jag vet vad jag ska laga. Lasange! Antingen idag eller imorgon, vi får se. :)


Ska kila iväg till Ica nu, lika bra! Tjohejs. :*

RSS 2.0