9 månader.

Imorgon är Ellie 9 månader. Herrejävlar vad tiden går fort! Hon föddes ju nyss?! Shit alltså..
 
Vad har hänt sedan sist? Ja.. Det har varit ett helvete, faktiskt. Inte lätt med ett dödsfall i familjen. Allt vänds upp och ner. Jag tror fortfarande vissa dagar att det aldrig har hänt.. Jag får påminna mig själv om att det faktiskt är sant, Pernilla är borta.. Hemskt. Riktigt förbannat pissigt! Det har snart gått 5 månader.. Hon har varit borta i snart 5 månader.. Men ändå har inte min hjärna uppfattat det. Jag pratar om henne som om hon fortfarande finns, jag tänker på henne som om hon fortfarande finns. Sedan kommer jag på mig själv. Hon finns inte mer.. Inte här bland oss.. HEMSKT SOM SAGT!
 
Undra om man någonsin kommer förstå att allt är sant, att hon är borta, att Ellie inte kommer få träffa sin faster något mer, inte ha några minnen om henne.. Allt hon har är hennes namn. Det är det enda hon fick. Inte ett enda minne hann hon få.. Hemskt.. Jag tror inte ens att jag har en bild på dom två..
 
Hemskt, hemskt, hemskt..
Spelar ingen roll hur många gånger jag skriver det. Det räcker inte till..
 
Vi saknar dig något så sjukt mycket....
 
- - -
 
Ellie mår bra iaf. Hon växer och utvecklas som hon ska. Hon kan stå själv i några sekunder, hon har även börjat få in snitsen med att gå. Om du håller henne i händerna. Alltid något. Krypa har hon inte lärt sig, lägger du henne på golvet, hasar hon sig bakåt, inte framåt. Haha. Hon hatar att ligga på golvet. Hatar att ligga på mage. Så hon kanske lär sig gå innan hon lär sig krypa? We'll see. Förbannat underbar är hon iaf! Lite jobbig.. När hon vägrar sova.. Eller lyssna på mig.. :p Trotsig som fan. Ja, redan. >_< Försöker få henne att äta mat, inte bara amma. Går sådär.. Men det börjar ta sig. Såhär efter 3 månaders kämpande. Så ammar inte så mycket längre. Tänker ändå inte sluta amma än. Vill amma minst 3 månader till. Enligt mig är bröstmjölk bra att få i sig så länge som möjligt. :)
 
Märks att jag inte ammar lika mycket längre. Brösten blir inte alls lika stora och hårda längre. Byebye fakesillisar. Haha! Igår fick jag även en (o)trevlig överraskning. Mensen kom tillbaka. Yeeeey. Som jag saknat dig.. NOT! Aja, sånt man får ta. ;) Funderar på att sätta i en spiral. Någongång. Sen. Typ. Inte för att ni ville veta men.. Nu vet ni. ;)
 
Vad gör jag om dagarna då? Ja.. Vafan gör jag? Tar hand om min snutta. Och gymmar, minst 4 gånger i veckan. Började för en månad sedan, otroligt skönt! Har även börjat jobba lite. Tänkte börja med en gång i veckan iaf. Sedan öka. Vi får väl se hur det blir. Vi har inte fått någon dagisplats än. :/ Har sökt plats till 5:e november, men än så länge har hon inte fått någon plats.. Får ta och ringa och höra med dom hur det går. Hon måste ju in på dagis! Klart jag kan ta hand om henne på dagarna, men jag tycker ju hon ska leka med barn också, inte bara med mig. ;p Aja, det blir nog bra.
 
Undra om man ska ta och lägga sig bredvid sin älskade snutta. Hon ligger och sover i vår säng. Hon vägrar ligga i sin.. Men jag bryr mig inte. Stör mig inte ett dugg att hon sover med oss. :) Det som oroar mig mest är att hon snart ska krypa/rulla ur sängen.. :/ Än så länge har det inte hänt.. Men det lär väl kanske hända snart.. Vad vet jag.. Hoppas på inte..
 
 
Nej. Ska sova hos min snutta nu! Natti. :-*

RSS 2.0