Nördmalin.

Jaha, nu sitter jag här igen och skriver. Men det är väl bra?! ;D

Idag har vi varit rätt duktiga faktiskt. Vi var först en sväng till Strängnäs och köpte en amningskudde. En grå med spöket Laban på, 150:-. Tycker inte jag var dyrt. När vi var och hälsade på i Lidköping hade Alex en sådan och det såg så mysigt ut för bebisen att ligga och gosa/sova i den. Jag tror inte jag kommer använda den hela tiden när jag ammar, men jag kommer nog lägga bebisen i den när man t ex gosar lite i vardagsrummet. Tänk er och ligga och gosa i en stor ring. Okej, det kanske inte låter mysigt, men det är det. Jag får visa bild sen. ;) När vi kom hem så åt vi lite, sedan målade vi äntligen klart spjälsängen. Jag började måla den för mer än en månad sedan. Så har den bara stått halvklar inne i bebisrummet. Men nu är hela klar! Kanske får dra några extra drag här och där, men det går ju fort. Den var tidigare någon brun ful tråkig färg, men nu är den svart. Den ska sedan lämnas till Emma som ska pimpa till den lite. Själva "pinnarna" ska fixas. Inte alla, men några. Pinnarna ska lackas med lite coola färger. Också svårt att förklara, jag får helt enkelt visa er sen. :)

Dom senaste dagarna har bebis varit hur vild som helst i magen. Verkar aldrig sova, och det för heller inte jag. Väcker mig titt som tätt på nätterna. Sparkar som en galning, hela magen flyttar på sig. Hoppas den lugnar sig, annars kommer jag få väldigt ont sen när den växer och börjar sparka ännu hårdare.. :p

Just nu är det kaos i Norge. Tror det är uppe i 92 döda. Det har varit en bomb som exploderat och dödat människor. Sedan har någon idiot skjutit ihjäl en jävla massa ungdomar. Alltså, varför? Hur kan man vara så grymt och göra någonting sådant? Om dom är så missnöjda med vad det nu är är, kan dom inte söka hjälp då (eller skjuta sig själva istället)? Stackars alla som råkat illa ut, och såklart deras anhöriga.. Vilken jävla värd vi lever i..

Börjar kurra i magen, kanske dags att äta någonting snart? Det blir tacos! ^^ Dock vet jag inte om jag ska göra min tacogratäng eller om jag ska äta tacos på det vanliga hederliga sättet. Hmm, det återstår att se.

Nu ska jag fortsätta leka med min iPad. ;D Tjohejs. :-*

Uppdatering från ipaden.

Är så himla dålig på att uppdatera bloggen.. Ska bättra mig! Vad har hänt senast? Ja, jag jobbar bara på för fullt för att få upp mammapenningen. Inte det roligaste direkt, men det behövs. Man vill ju få så mycket pengar som möjligt när man går hemma. Jag har knappt hunnit med gymmet, vilket jag har en väldig ångest för. Jag har gått upp 10 (!) kg, så är uppe i 77 kg nu.. Vet ju att man går upp i vikt som gravid, men änd jobbigt. Låren och rumpan har inte gått upp så mycket tack och lov (än..?) men magen växer som en tok! Är i vecka 25 nu (24+3). Tiden bara rullar på. I slutet på oktober tänkte jag gå på mammaledighet, om allt går som det ska. Än så länge mår jag bra, så det är super. Är inte lika lätt att böja sig fram bara och magen är i vägen, men det får man leva med. ;) Jag och Pontus kom nyss hem från en veckas semester. Vi var i Lidköping, Strömstad och Simrishamn. Vi skulle stannat längre nere i Skåne, men regnet bara öste ner så det var ingen idé.. Vi åkte hem igår istället. Det var nog rätt val. Det har verkligen öst ner inatt, världens oväder. Åska och blixtra som bara den. Tur att man inte är rädd för sånt. ;) Just nu sitter jag i soffan och bloggar från våran nya iPad. ;D Ball som fan, men har verkligen inte lärt mig allt. Men det kommer. :) Vi har lite grann från Apple hemma hos oss. 2 ipods, 2 iphones och nu en ipad. Men det är roliga och bra saker så. :) Nej, jag ska nog vara lite social. Pontus ser inte så road ut. ;) Vi hörs snart igen! Tjohejs. :-*

RSS 2.0