Planer.

Jag har planer, stora planer.
Som är kirrade! ;D

Feels great.


.. jaså, du vet inte vad? tro mig, du märker.



Just nu gör jag ingenting, sjuk! Fuck it.. Sovit hela dagen och är inte trött nu. :E Suger ju. Finns ingenting att göra. Den stationära datorn fungerar inte som den ska, vilket den inte gjort på månader nu.. Muppar och har sig. Nu är den nyformaterad. Testade på ett annat Vista, får se om det löser mina grafikbuggar.. Hatar nyformaterade datorer. Massor att installera.. Suck. Aja, får bli någon annan dag. Not today, hell no..

Min bil skulle jag fått igår. Sedan lovade dom att jag skulle få den idag. Nepp, "imorgon". Blir så jävla less. Idiotverkstad. Aldrig mer den iaf, 9, 10 imorgon, dagar försenad är bilen. Blir så jävla arga på dom, verkar ju inte kunna ett smack. Säger en sak, gör en annan. Kommer med massor av olika bortförklaringar hela tiden. KOMPENSATION - JA TACK! Köper ny bil och får inte använda den.. Har inte nämt det, men jag har köpt ny bil, Peugeot 206 -01. Mycket nice, mellanblå metallic, 5 dörrars. Fast.. Var ute och åkte i 70 (!!!!) på 90 väg, och så kom en grävling upp. Hann inte få stopp på bilen, sedan ska man inte väja för så små djur. Så den small i vänster fram. Vilken smäll.. Dom är ju stenhårda dom små jävlarna. Spolarvätskan och kylarvätskan rök, behållarna gick sönder. Framhjulsinställningen blev sne. Kofångaren släppte på vänster sida. Sen inre skrämen vid vänster hjul släppte. Suck, typiskt min tur.. Aja, hoppas den är klar imorgon! Inte för att jag ska någonstans, men ändå skönt att få den..

Usch, jag kommer spy. Hatar det.. Huvudet snurrar.. Borde inte sitta här.. Men jag orkar inte kolla på serierna jag har på datorn. Har sett allt antal gånger.. Undra om det har kommit något nytt? Orkar inte kolla.. q:

Det ser förjävligt ut här hemma. Disk, skräp och saker överallt. Inte kul att flytta. Dom kallar mig "flytthora" på jobbet. Men det är ju på skoj, men ändå. Flyttat 3 gånger i år. :P Först till en tvåa, sedan till en etta och nu till en tvåa igen. Och här tänker jag stanna, jag flyttar mig inte. Vill dock ha nya möbler, men det kommer efter nyår. (:

Måste tömma kattlådan.. Orkar inte resa på mig.. x) Jag är sjuk, jag ska ligga och slappa och ha någon som sköter allt åt mig. Men, jag måste ju göra något jag med. q: Så får resa på mig och tömma den. Sedan får jag väl lägga mig ändå. Så har jag dagen imorgon att friskna till så jag äntligen kan få jobba på fredag! Dyrt att vara hemma, tråkigt med. Katterna är ju inte så jättepratglada liksom. Eller jo, Diesel. q: När han jamar, säger han faktiskt "mamma". Har det på film t.o.m. ^^, Det är nice..


Nej, sängen.. Natti. :*

RSS 2.0