Trams.

Jag blir så trött på folk som håller på att tramsa hela tiden!
"Hon gjorde det, han gjorde det, jag är har inte gjort fel".

Vet ni vad jag hör? BLA BLA BLA!


Alla är vi olika, alla tycker vi olika saker. Men som sagt: "Det är inte ens fel att två träter".

Jag blir så trött på dom som vägrar ge sig, har inställningen att dom aldrig gör något fel. Alla gör fel, så är det. Och är det någon du verkligen inte vill förlora, fast det kanske är den "som gjort fel".. Svälj det, be om ursäkt, säg att du inte vill bråka mer. Man kan inte sitta på varsin sida och vägra ge sig, man kommer fan ingenstans med det!

Jag har gjort och gör en miljoner fel, men skillnaden är, jag står för dom, jag ber om ursäkt. Jag sitter inte där envis som en åsna och vägrar lösa det hela. Visst, jag kanske är sur och envis en stund ja, någon dag, max. Men sedan går det över. Som sagt, är det någon man inte vill förlora, kämpa för den! Men, kämpa inte ensam. När du lagt ner engagemang och det fortfarande inte löser sig, då är det inte ditt fel. Vill den andra inte, så vill den inte. Låta den då sitta och tjura i sitt hörn, då är den inte värd det.

Jag är sååååå trött på folk som sitter och tycker synd om sig själva, som vägrar inse att dom med kan göra fel. Jag är trött på att jämt och ständigt be om ursäkt, "komma krypande tillbaka" och be om ursäkt..

Svälj det, lär dig be om ursäkt. Lär dig att du inte är perfekt och gör fel. Lär dig stå för konsekvenserna.
Hur svårt är det, egentligen?

Som sagt, är personen viktig, kämpa lite mer för fan...




Aja, det där löste ingenting....








Snart blir det jobb, sedan gym. Har inte gymmat på 2 veckor.. Men varför vet jag inte. :/ Skitskumt.. Så ska bli skönt att komma igång igen. :) I need it! Behöver komma i form som sagt.. Varit mycket slarv, inget gym, fet mat/godis. Usch.. Men men, bara att kämpa på.


Hejs. :*

RSS 2.0